Acar - Goed Geregeld samen met Gezel.

Chauffage Acar

Jouw totaalpartner, ook in HVAC+

car is dé specialist in verwarming en sanitair binnenshuis, maar ook voor ventilatie en koeling kan je bij ons terecht. Als familiebedrijf dat reeds 100 jaar het ambacht doorgeeft van generatie op generatie bieden wij doorgedreven vakmanschap. Grote of kleine vragen in de industriële, particuliere of openbare sector? Wij bieden duurzame oplossingen op maat. Goed geregeld, voor jouw comfort.

Acar - Goed Geregeld samen met Gezel.

Verwarming

Acar is traditioneel dé verwarmingsspecialist. We analyseren jouw project, ontwerpen en plannen op maat op basis van verantwoorde materialen, energiebesparend én comfortabel.

Koeling

Je wenst een ruimte met de juiste temperatuur én vochtigheid, zowel in de zomer als in de winter? Er zijn verschillende oplossingen, wij adviseren je graag op maat!

Ventilatie

Binnenhuis of buitenhuis, Acar biedt een breed gamma dat tegemoetkomt aan de wensen van elke klant. Gekoeld, verwarmd, ontvochtigd, bevochtigd of ontstoft... alles kan!

Sanitair

Particulier, industrieel, openbaar... de technische know-how in huis voor tal van mogelijkheden en installaties. Deel met ons wat jouw uitdaging is en we rijken onze oplossingen aan!

Acar - Goed Geregeld samen met Gezel.

Jouw comfort voorop

Ons team bekijkt jouw vraag zorgvuldig en analyseert en ontwerpt de beste oplossing op maat

We staan voor een doorgedreven vakkennis van hedendaagse en energiezuinige technieken

Op basis van verantwoorde materialen en een aangepaste regeling, duurzaam én comfortabel

Een team van monteurs met jarenlang ervaring, doorgegeven van generatie op generatie, voeren alle installaties vakkundig uit

We hebben een service team in house dat jouw installaties onderhoudt en ook voor je klaarstaat bij acute problemen

Ook op vlak van sanitair kunnen we jou tal van mogelijkheden bieden, zowel particulier als openbaar. Vraag ons er naar!

Acar - Goed Geregeld samen met Gezel.

De teams van Gezel en Acar staan voor je klaar

HVAC+ is een uitdagende sector en constant in ontwikkeling. Omwille van het belang dat wij hechten aan kwaliteitsvol werk is een doorgedreven vakkennis van hedendaagse energiezuinige technieken een must. De teams van Gezel en Acar bouwen samen op een jarenlange ervaring en versterken elkaar in hun vakmanschap. We bieden onze werknemers bovendien een gevarieerd opleidingsprogramma. Uiteraard beschikken wij ook over alle nodige certificaten, erkenningen en attesten die vereist zijn om op een wettelijke manier zowel grote als kleine installaties te plaatsen.

Samen staan we voor je klaar

We reiken je graag één van onze oplossingen aan!

BEKIJK ONS AANBOD OP GEZEL.BE
nv Acar
Industriepark-West 59
9100 Sint-Niklaas
KBC BE74 4013 0260 0107
ING BE39 3930 0535 7119
© Gezel 2019 | webdesign by antenno.com - website by WiVen Web Solutions