Tevreden klanten

daar zijn wij trots op natuurlijk!

Gezel biedt de industriële, particuliere en openbare sector een gepersonaliseerde aanpak. Wij zijn voor onze klanten dé totaalpartner voor alle HVAC+ techieken. Ons vakmanschap en duurzame resultaten leiden tot tevreden klanten, en daar zijn we natuurlijk trots op. Een greep uit onze klantenreferenties.

BIM
Design & Build
Verwarming
Ventilatie
Airco
Sanitair
Lopend
Artislach

In de fabriek van Artislach in Buggenhout zorgde Gezel voor een nieuwe stookplaats en de toevoer van water aan de installaties.

Afgewerkt
Stookplaatsrenovatie Ukkel

Dit project in Ukkel is een van de vele samenwerkingen met projectontwikkelaar Noven, waarbij Gezel de bestaande stookplaats in een appartementsgebouw totaal renoveert. In dit geval werd de mazoutinstallatie vervangen door een nieuwe gasinstallatie.

Afgewerkt
ING Belgium – Regional site Antwerpen

In Antwerpen regelden we de volledige renovatie van de centrale stookplaats in het gebouw van ING Belgium. De bestaande ketels werden verwijderd en de volledige ruimte werd leeggemaakt voor een totaal nieuwe hedendaagse stookplaats met energiezuinige regeling. Na het verwijderen van de bestaande leidingen en ketels werd het lokaal eerst vernieuwd door de aannemer: het plafond werd verwijderd, er werd een nieuwe vloer gelegd en de muren kregen een nieuwe verflaag.

Afgewerkt
DPD Vilvoorde

Koerierdienst DPD bouwt in Vilvoorde een nieuw verdeelcentrum, waarvoor Gezel de technieken voorziet. Naast de verwarming, koeling, ventilatie en sanitaire installatie, komen er ook frigocellen met een CO2-centrale.

Lopend
Ancien Combattants

In dit appartementsgebouw renoveren we de bestaande stookplaats. Door de installatie van een WKK (warmtekrachtkoppeling) gebeurt de verwarming en het opwarmen van sanitair water op een meer duurzame manier. Een bijkomstig voordeel van zo'n WKK is dat dit proces ook elektriciteit opwekt.

Afgewerkt
Waterfront

Gezel realiseerde de warmte- en koudeproductie voor zowel het hotel als de woontorens van het project Waterfront in Waregem. Die productie gebeurt op basis van 'water-water'-warmtepompen die aangesloten zijn op grondsonderingen. De energie om te koelen en te verwarmen halen we uit die boringen, die tot honderd meter diep gaan. Er is een bijkomende ondersteuning door WKK's (waarbij elektriciteit en warmte geproduceerd worden) en indien nodig ook gasketels.

Afgewerkt
Green Energy Park

Het Green Energy Park (GEP) is een gezamenlijk project van de Vrije Universiteit Brussel (VUB) en het Universitair Ziekenhuis Brussel (UZ Brussel) en omvat het ontwikkelen en exploiteren van een onderzoekscampus in het Researchpark van Zellik met de focus op drie onderzoeksdomeinen:

Afgewerkt
Up-Site

Complex Up-Site omvat Up-Tower, de hoogste woontoren in België.

Afgewerkt
Chocoladefabriek

In dit nieuwe fabrieks- en kantoorgebouw werden de klimaattechnieken gerealiseerd door Gezel.

Lopend
Delhaize Valley

Supermarktketen Delhaize bouwt een gloednieuwe wijnbottelarij op de site in Kobbegem (Asse), de oude locatie van De Persgroep Publishing. Gezel voorziet in het gebouw 'Delhaize Valley' de productie van warm water, de verwarming, ventilatie, sanitair en de perslucht. In september 2022 werd de nieuwe wijnbottelarij

Lopend
Suikerpark

Suikerpark wordt een nieuw stadsdeel van zo'n 18 ha en ligt naast het historische stadscentrum van Veurne.

Afgewerkt
VUB Campus Kaai

Voor de Vrije Universiteit Brussel verhuisde Gezel een laboratorium met onder andere een biomassaketel. Deze installatie werd verplaatst van de VUB-campus 'Kaai' in Anderlecht naar de centrale campus in Etterbeek.

Afgewerkt
Goujons

In dit appartementsgebouw in Brussel koppelden we een warmtekrachtkoppeling in een bestaande stookinstallatie. Met zo'n WKK wordt tegelijk warmte als elektriciteit geproduceerd, vooral in grote gebouwen met een grote warmtebehoefte. WWK's worden ook gebruikt in collectieve woonprojecten zoals appartementen, co-housing, sociale huisvesting en woon- en zorgcentra. Zo'n installatie kan de energiefactuur tot 10% doen dalen en is dus goed voor de portemonnee. De opgewekte stroom kan immers onmiddellijk gebruikt worden en het eventuele overschot wordt aan het net geleverd. Ook voor het milieu is een WKK een goede zaak, want de CO2-uitstoot ligt net als die van een pak andere schadelijke verbrandingsstoffen een stuk lager.

Afgewerkt
Sint-Amanduskerk Opdorp

In de Sint-Amanduskerk in Opdorp, Buggenhout werkte men nog met een 40 jaar oude verwarmingsinstallatie op mazout. Dit is niet meer rendabel. Gezel verving de volledige installatie door een performante, hedendaagse verwarming met condenserende ketel en een ventilatiegroep. Dit is niet enkel een energetische keuze, maar zorgt ook voor veel minder lawaai dan voordien. Bovendien werken we met de modernste regeltechnieken waardoor de verwarming vanop afstand beheerd kan worden.

Afgewerkt
B&B Hotel

B&B Hotel in Gent.

Heb je zelf een vraag?

We horen graag wat jouw uitdaging is.

Contacteer ons
nv Gezel
Beukenstraat 160
9255 Buggenhout
Maatschappelijke zetel
Beukenstraat 160
9255 Buggenhout

Belfius BE29 7755 9583 6564
BNP BE88 2930 5206 8241
KBC BE81 7372 2119 6924
© Gezel 2024 | website by Appeel.io