We staan voor jou klaar

Met onze eigen dienst Service, engageren we ons voor jouw comfort, vandaag én morgen. Verwarming, koeling, ventilatie… bij al deze installaties, groot en klein, is regelmatig onderhoud onmisbaar. Het zorgt ervoor dat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Bovendien zijn vele HVAC installaties onderworpen aan een periodiek, wettelijk verplicht onderhoud.

Nood aan een snelle oplossing?

Heb je een acuut probleem aan één van je installaties? Wij staan klaar voor jou.
Onze servicedienst is bereikbaar tijdens werkdagen van 08u00 tot 12u00 en van 13u00 tot 17u00.

Telefoon +32 (0)52 33 90 33

Onderhoudscontracten

Wanneer je een onderhoudscontract afsluit met Gezel zal een gemotiveerd team zorg dragen voor jouw installatie. Je kan erop rekenen dat wij transparant en tijdig inplannen wanneer jouw installatie onze toeweiding vereist. Onze gediplomeerde techniekers voeren een onderhoud telkens uit volgens de voorschriften van de fabrikant, daarbij worden slijtagegevoelige onderdelen steeds vervangen.

Tijdens het uitvoeren van een onderhoud wordt jouw installatie ook globaal gescreent door onze vakmannen. Op deze manier kunnen potentiëel toekomstige problemen vroegtijdig blootgelegd én aangepakt worden.

Kortom, door een onderhoudscontract af te sluiten bij Gezel, beperk je de kans dat je voor onaangename verrassingen komt te staan. Wanneer er toch problemen opduiken staan onze depannagetechniekers meteen klaar. Als klant met een onderhoudscontract geniet je namelijk voorrang in de planning van deze interventies.

Als klap op de vuurpijl zijn verplaatsingen binnen een onderhoudscontract voortaan goedkoper als een verplaatsingen op regiebasis. Door onze planning te optimaliseren kunnen we rekening houden met een gedeelde verplaatsingen. Het onderhoud van uw ketel gebeurt vanaf nu op maat! Gezel hanteert een nieuwe werkwijze op maat van de klant met een correctere prijsweergave op basis van uw behoefte. Klik hier voor meer info.

Prijsaanvragen en meer info over dit alles kan je bekomen via service@gezel.be

Gezel - Goed Geregeld

Laat je HVAC+ installaties onderhouden

kom niet voor verrassingen te staan

Contacteer ons
nv Gezel
Beukenstraat 160
9255 Buggenhout
Maatschappelijke zetel
Beukenstraat 160
9255 Buggenhout

Belfius BE29 7755 9583 6564
BNP BE88 2930 5206 8241
KBC BE81 7372 2119 6924
© Gezel 2024 | website by Appeel.io