Goed geregeld!

een totaaloplossing op jouw maat

We zijn trots dat we kunnen bouwen op een sterk team met kennis van haar vak. We ontwerpen én installeren, met hedendaagse en energiezuinige technieken. Jouw comfort is daarbij altijd ons einddoel. Bovendien kunnen we jou naast verwarming, koeling en ventilatie nu ook op vlak van elektro bedienen, als lid van de ATS Groep. Goed geregeld, dus. Over de hele lijn.

Bekijk onze referenties
Gezel - Goed Geregeld

Ons team staat klaar voor jou

De HVAC+ is een uitdagende sector, constant in ontwikkeling. Gezel put gelukkig ervaring uit een rijke geschiedenis. Ondertussen kennen we met Daan Goedgezelschap al de vierde generatie aan het hoofd van het familiebedrijf. Samen met zijn vader Hedwig Goedgezelschap neemt hij het dagelijks beleid voor zijn rekening. Ze besturen een sterk team met kennis van haar vak.

Omwille van het belang dat wij hechten aan kwaliteitsvol werk is beschikken over een doorgedreven vakkennis van hedendaagse en energiezuinige technieken een must. We bieden onze werknemers dan ook een gevarieerd opleidingsprogramma. Uiteraard beschikt Gezel ook over alle nodige certificaten, erkenningen en attesten die vereist zijn om op een wettelijke manier zowel grote als kleine installaties te plaatsen.

Versterkt in ons aanbod als lid van de ATS Groep

Dankzij een performante regeling werkt een moderne energiezuinige installatie zoals het hoort. Al ruimt twintig jaar voorziet ATS nv ons van kwaliteitsvol regeltechnisch materiaal waarmee onze eigen techniekers aan de slag kunnen in de industriële, particuliere en openbare sector.

Toen Daan Goedgezelschap als vierde generatie aan het hoofd kwam van Gezel werd het familiebedrijf lid van de ATS Groep. Sinds 2017 versterken zij ons verder in het bieden van kwaliteitsvolle oplossingen. Door hen wordt ons aanbod naast verwarming, koeling, ventilatie, onderhoud en sanitair ook verruimd met alle elektro-toepassingen.

Meer over ons aanbod
Gezel - Goed Geregeld

Goed geregeld, ook na de installatie zelf.

Onze totaaloplossing op maat stopt niet bij het installeren zelf. Ook na de installatie kan je rekenen op het vakmanschap van ons team. Gezel Service is onze eigen interne dienst die steeds voor je klaar staat: onderhoud én herstellingen van jouw installaties.

Ontdek Gezel Service

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen doen?

We horen graag wat jouw uitdaging is.

Contacteer ons
nv Gezel
Beukenstraat 160
9255 Buggenhout
Maatschappelijke zetel
Beukenstraat 160
9255 Buggenhout

Belfius BE29 7755 9583 6564
BNP BE88 2930 5206 8241
KBC BE81 7372 2119 6924
© Gezel 2024 | website by Appeel.io