Totaalpartner in comfort

alle HVAC+ technieken en oplossingen

Of het nu over verwarming, koeling, ventilatie, sanitair of elektro gaat. Met meer dan 50 jaar ervaring in de industriële, particuliere en openbare sector, weten we bij Gezel precies welke hedendaagse, energievriendelijke technieken voor jou dé duurzame oplossingen zijn. Jouw comfort is ons einddoel.

Goed geregeld

Verwarming

Al van bij de oprichting in 1966 plaatst Gezel centrale verwarming in woningen. Sindsdien hebben we een ruime ervaring opgebouwd. Er lopen naast particuliere klanten ook steeds meer bedrijven en industriële klanten warm voor Gezel. Gezel ontwerpt en installeert telkens op maat, afhankelijk van de toepassing en het gewenste comfort.

In particuliere woningen is de warmtebron een condenserende mazoutketel, een condenserende gasketel of een warmtepomp. Een vloerverwarmingsnet, radiatoren, convectoren of ventiloconvectoren ontvangen die warmte en zijn in alle maten, vormen en kleuren verkrijgbaar.

In kantoren en industriële gebouwen zijn de verwarmingsbronnen eveneens cv-ketels of warmtepompen. Die zijn een pak groter en vragen een heuse stookplaats. We verwarmen ruimtes met traditionele elementen zoals radiatoren of vloerverwarming, maar ook met stralingspanelen, luchtkanalen of klimaatplafonds.

In omgevingen waar men continu nood heeft aan zowel elektriciteit als warmte – zoals ziekenhuizen, verzorgingsinstellingen, zwembaden,... – kan een warmtekrachtkoppeling, of WKK, een interessante oplossing zijn.

We adviseren je graag!

Contacteer ons
Goed geregeld

Koeling

Al sinds 1998 plaatst Gezel airconditioningunits. Via een buiten- en een binnenunit worden met behulp van koelleidingen ruimtes gekoeld tot een comfortabele temperatuur. Vandaag de dag wordt die technologie van de koelcyclus ook gebruikt in de warmtepomp, één van de verwarmingsbronnen van de toekomst.

Sinds geruime tijd is Gezel een koeltechnisch gecertifieerd bedrijf. Na elke interventie op een koelinstallatie verzorgen we de bijhorende koelmiddelenboekhouding, zoals een goed stielman betaamt.

Het conditioneren van een ruimte is vandaag de dag geëvolueerd tot het verzorgen van de juiste temperatuur én vochtigheid, zowel in de zomer als in de winter. Hiertoe zijn er verschillende oplossingen voorhnaden. Wij denken graag mee over jouw oplossing.

Contacteer ons
Goed geregeld

Ventilatie

Ventilatie zorgt voor het vernieuwen van de lucht aanwezig in een ruimte. Een hoeveelheid nieuwe buitenlucht wordt binnengebracht en een gelijke hoeveelheid oude lucht afgezogen. Wanneer de lucht ook verwarmd of gekoeld en bevochtigd of ontvochtigd wordt, spreken we van geklimatiseerde lucht.

Gezel plaatst al jaren kleine, grote en zeer grote luchtgroepen voor allerhande toepassingen, in kantoren, scholen en ziekenhuizen en andere gebouwen. Ook particuliere woningen worden nu steeds beter geïsoleerd, waardoor ventilatie niet alleen noodzakelijk, maar ook wettelijk vereist is. Een goed ontworpen installatie beperkt latere uitbatingskosten. Gezel zorgt altijd de meest duurzame oplossing.

Contacteer ons
Goed geregeld

Gezel Service

Verwarming, koeling, ventilatie… bij al deze installaties, groot én klein, is regelmatig onderhoud onontbeerlijk. Met onze eigen in-house onderhoud dienst engageren we ons over de hele lijn voor jouw comfort, vandaag én morgen. Zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan.

Heb je een acuut probleem aan een installatie en nood aan een snelle oplossing? Ons team staat voor jou klaar. Neem contact met ons op via +32 (0)52 33 90 33 en wij helpen jou uit de nood.

Gezel Service is elke werkdag bereikbaar tussen 8u en 17u.

Meer over Gezel Service
Goed geregeld

Gezel Metal

Gezel Metal doet alle snij-, plooi- en ponswerken van metaal, aluminium en inox. Ook voor alle laswerken en metaalconstructies op maat kun je bij ons terecht. Teamleader Nico Vermeiren werkt al jarenlang in de metaalbewerking en is dan ook een stielman met kennis van zaken.

Meer over Gezel Metal

Regeltechnieken houden je installatie in het gareel.

Dankzij een performante regeling werkt een moderne energiezuinige HVAC installatie zoals het hoort. Al ruim twintig jaar voorziet ATS nv ons van kwaliteitsvol regeltechnisch materiaal waarmee onze eigen techniekers aan de slag kunnen in de industriële, particuliere en openbare sector.

Naast een passende gebouwenautomatisering, integreren wij ook alle gebouwtechnieken tot een centraal building management systeem. Daarbovenop staan we met ATS zelf in voor de engineering en bouw van alle automatiseringsborden en de bijhorende bekabeling.

Bij het aansturen van alle technieken staan comfort en energetische optimalisatie centraal. Zo waken wij steeds over de total cost of ownership van je gebouw.

Heb je jouw installatie graag Goed Geregeld?

Meer over onze aanpak

Je comfort optimaliseren?

We reiken je graag één van onze oplossingen aan.

Contacteer ons
nv Gezel
Beukenstraat 160
9255 Buggenhout
Maatschappelijke zetel
Beukenstraat 160
9255 Buggenhout

Belfius BE29 7755 9583 6564
BNP BE88 2930 5206 8241
KBC BE81 7372 2119 6924
© Gezel 2024 | website by Appeel.io