Werken bij Gezel

expert in HVAC+ technieken en oplossingen

We zijn een totaalpartner voor onze klanten op vlak van verwarming, koeling, ventilatie en onderhoud. Als Buggenhoutse KMO met vijftig jaar ervaring zijn we dé referentie voor HVAC in de driehoek Brussel-Antwerpen-Gent. Ons fantastisch team van 46 vakmensen is gespecialiseerd in het ontwerp en de uitvoering van duurzame, hedendaagse en energiezuinige oplossingen op maat voor de industriële, openbare én particuliere sector.

Past Gezel bij jou?

Ontdek het via Company Match!

check het nu!
Gezel - Goed Geregeld met de nieuwe huisstijl.

Verwarming

We specialiseren ons in het ontwerpen en installeren van stookplaatsen op maat. Verwarming gebeurt via onder andere radiatoren, vloerverwarming, stralingspanelen en koel- en verwarmingsplafonds.

Koeling

We plaatsen middelgrote en grote luchtgroepen in industriële gebouwen, kantoorgebouwen, scholen... enz. Als koeltechnieker zorg je bij Gezel voor koeling en verwarming via o.a. splitunits en ventilo's.

Ventilatie

Al jaren plaatsen we middelgrote en grote luchtgroepen voor zowel industriële toepassingen en kantoren als in scholen en ziekenhuizen. Ook particuliere woningen worden steeds beter geïsoleerd, waardoor ventilatie ook daar een oplossing kan zijn. We ontwerpen de meest duurzame oplossing op maat.

Gezel Service

Verwarming, koeling, ventilatie,... bij al die installaties, groot én klein, is regelmatig onderhoud natuurlijk onontbeerlijk. Onze eigen in house Gezel Service dienst engageert zich met zowel onderhoud als depannage zodat onze klanten niet voor onaangename verrassingen komen te staan.

Het Gezel team staat voor hedendaags en duurzaam vakmanschap

De HVAC+ sector is uitdagend en constant in ontwikkeling. Omwille van het belang dat wij hechten aan kwaliteitsvol werk is een doorgedreven vakkennis van hedendaagse en energiezuinige technieken een must.

Het team kan dan ook genieten van een gevarieerd opleidingsprogramma. Hier komen onderwerpen als veiligheid (bvb. VCA), beroepskennis (bvb. regeltechnicus, lassen en CERGA) en andere vaardigheden (bvb. hoogtewerker, rijbewijs-C) aan bod.

Wij hechten ook steeds veel belang aan het inzetten op de nieuwste en meest energie-vriendelijke technieken in onze realisaties. Ons team gaat op alle vlakken zo duurzaam mogelijk te werk.

Meer over onze aanpak

bekijk onze vacatures

expert in HVAC+ technieken en oplossingen

Industrieel elektricien HVAC

Ben jij klaar om de handen uit de mouwen te steken en in team volledige HVAC-installaties te voorzien van alle elektrische en regeltechnische voorzieningen? Word je er helemaal warm van een technische installatie in te regelen en op te starten? Dan vind je bij ons de geknipte job! Bij Gezel voeren we alle elektrische en […]

Lees verder
Koeltechnieker

Krijg je er een kick van om storingen te kunnen oplossen? Word je er helemaal warm van een koeltechnische installatie in te regelen en op te starten?  Ga je voldaan naar huis wanneer je een tevreden klant achterlaat na een correct uitgevoerd koeltechnisch onderhoud? Dan ben jij de ideale man/vrouw voor deze job! We zoeken […]

Lees verder
Koeltechnisch monteur

Ben jij klaar om de handen uit de mouwen te steken en in team volledige koelinstallaties op te bouwen voor grote en kleine projecten? Dan vind je bij ons de geknipte job! Jij staat in voor de plaatsing van split-units, VRV-installaties, chillers,… Ter variatie komt nu en dan komt ook de montage van de conventionele […]

Lees verder
Servicetechnieker Acar

Een klant kan na het bouwen van een installatie nog steeds op ons rekenen voor het onderhoud of de herstelling van z’n installatie. Voor onze dochteronderneming Chauffage Acar zijn we op zoek naar klantgerichte techniekers die problemen durven aanpakken en zelfstandig willen oplossen. Jij kan je ding doen en wordt daarbij ondersteund waar nodig en […]

Lees verder
Servicetechnieker

Een klant kan na het bouwen van een installatie nog steeds op ons rekenen voor het onderhoud of de herstelling van z’n installatie. Hiervoor zijn we op zoek naar klantgerichte techniekers die problemen durven aanpakken en zelfstandig willen oplossen. Je werkt onder leiding van een hoofdtechnieker die de planning bepaalt. Jij kan je ding doen […]

Lees verder
Monteur technische en sanitaire installaties

Installeer technische en sanitaire installaties

Lees verder
Projectleider HVAC

Ben jij onze witte helm?

Lees verder
Ploegchef

Stuur een team aan op de werf

Lees verder

Benieuwd wie onze klanten zijn?

We tonen jou met trots enkele projecten.

Bekijk onze referenties
nv Gezel
Beukenstraat 160
9255 Buggenhout
Maatschappelijke zetel
Karel de Roosestraat 15
9820 Merelbeke

Belfius BE29 7755 9583 6564
BNP BE88 2930 5206 8241
KBC BE81 7372 2119 6924
© Gezel 2019 | website by WiVen Web Solutions
>