Werken bij Gezel

expert in HVAC+ technieken en oplossingen

We zijn een totaalpartner voor onze klanten op vlak van verwarming, koeling, ventilatie en onderhoud. Als Buggenhoutse KMO met vijftig jaar ervaring zijn we dé referentie voor HVAC in de driehoek Brussel-Antwerpen-Gent. Ons fantastisch team van 46 vakmensen is gespecialiseerd in het ontwerp en de uitvoering van duurzame, hedendaagse en energiezuinige oplossingen op maat voor de industriële, openbare én particuliere sector.

Bekijk onze vacatures

Expert in HVAC+ technieken en oplossingen

Administratief onthaalmedewerker

Gezel is op zoek naar een medewerker voor het onthaal en polyvalente administratie. Je verwelkomt de klanten en bezoekers op ons kantoor in Buggenhout en staat hen ook telefonisch te woord bij vragen. Op administratief vlak help je de collega’s met offertes en projectwerk. Je ondersteunt de planning van onze diensten en volgt de onderhoudscontracten van onze klanten mee op. Daarnaast sta je ook in voor het beheer van het archief en het economaat.

Lees verder
Logistiek medewerker HVAC

Gezel is op zoek naar een logistiek medewerker voor het team ‘Aankoop en magazijn’. Jullie stemmen onderling de taken af en werken samen met de projectleiding en projectadministratie. Je staat ook in contact met de collega’s op de werven.

Lees verder
Projectleider met doorgroeimogelijkheden

Ben jij klaar voor een unieke uitdaging in de HVAC-sector? Gezel werft een projectleider aan met een groot doorgroeiperspectief op lange termijn in de organisatie van het bedrijf. Jij laat als projectleider de werven van Gezel draaien. Je stuurt de ploegen en werfleiders aan en bent de link tussen klant en collega. Je werkt mee aan de offertes en bereidt de facturatie voor. Je gaat de baan op van project naar project om nauwkeurig de voortgang op te volgen. Met jouw motivatie, visie en talent renderen projecten optimaal.

Lees verder
Projectondersteuning & Tekenaar HVAC

De projecten van Gezel zijn zowel van grote als kleine aard, maar vergen allemaal een nauwkeurige voorbereiding en ondersteuning. Daarbij zoeken we versterking voor ons projectteam onder de vorm van een tekenaar in HVAC en werfvoorbereiding. Je komt terecht in een team met een projectleider en een verantwoordelijke voor de projectadministratie. Samen werken jullie projecten uit van offerte over werfvoorbereiding en ondersteuning bij uitvoering tot eindafwerking, waarbij jullie onderling de taken verdelen vanuit persoonlijke sterktes.

Lees verder
Technisch specialist HVAC

Bij Gezel leggen we een hoge standaard op bij de verwezenlijking van al onze HVAC-installaties. Daarvoor zoeken we een aansturend technicus die de uitvoering van de projecten vooral technisch onder de loep neemt. Je vormt een tandem met de projectleiders, die zich focussen op de engineering, de materiaalkeuze en de organisatie van de projecten. Jij bent de technisch expert aan haar/zijn zijde. Bij deze gevarieerde job ben je zowel op de werf als achter je laptop te vinden.

Lees verder
Ploegchef

Droom jij ervan om je collega’s richting die perfecte installatie te stuwen? Komt het team onder jouw leiderschap volledig op temperatuur? Los jij elk drukverschil op de werf op? Bij ons kan je als ploegchef aan de slag. Je monteert zelf HVAC-installaties en stuurt twee tot vijf installateurs en techniekers aan. De projectleiders en logistieke dienst staan in rechtstreeks contact met jou. Jij volgt het rendement van je team op de voet op. Dagelijks krijg je te maken met uitdagende projecten van centrale verwarming, sanitair en ventilatie. Denk daarbij aan woningen, appartementen en openbare gebouwen, maar ook op industriële locaties zoals AD Delhaize, voetbalclub KRC Genk of Brussels Expo.

Lees verder
Projectleider HVAC

Word jij projectleider van

Lees verder
Monteur technische en sanitaire installaties

Ben jij klaar om de handen vuil te maken en in team volledige installaties op te bouwen voor projecten, vooral in de regio Antwerpen-Gent-Brussel? Dan vind je bij ons de geknipte job! Jij staat in voor de plaatsing van centrale verwarming, sanitair en ventilatie in woningen, appartementen, openbare gebouwen en op industriële locaties. Zo zijn je toekomstige collega’s aan de slag voor Brussels Expo, AD Delhaize, ziekenhuis AZ Sint-Blasius en Flanders Expo Gent. Samen met een of meerdere collega’s werk je dagelijks projecten af met hoge kwaliteit.

Lees verder
Servicetechnieker

Een klant kan na het bouwen van een installatie nog steeds op ons rekenen voor het onderhoud of de herstelling van z’n installatie. Hiervoor zijn we op zoek naar klantgerichte techniekers die problemen durven aanpakken en zelfstandig willen oplossen. Je werkt onder leiding van een hoofdtechnieker die de planning bepaalt. Jij kan je ding doen en wordt daarbij ondersteund waar nodig. Je kan je uitleven op de particuliere ketels of de sprong naar het grotere werk wagen. Voor ieder wat wils!

Lees verder
Koeltechnisch monteur

Ben jij klaar om de handen uit de mouwen te steken en in team volledige koelinstallaties op te bouwen voor grote en kleine projecten? Dan vind je bij ons de geknipte job! Jij staat in voor de plaatsing van split-units, VRV-installaties, chillers,… Ter variatie komt nu en dan komt ook de montage van de conventionele verwarmings- en ventilatietechnieken aan bod.

Lees verder
Koeltechnieker

Krijg je er een kick van om storingen te kunnen oplossen? Word je er helemaal warm van een koeltechnische installatie in te regelen en op te starten? Ga je voldaan naar huis wanneer je een tevreden klant achterlaat na een correct uitgevoerd koeltechnisch onderhoud? Dan ben jij de ideale man/vrouw voor deze job! We zoeken klantgerichte techniekers die problemen durven aanpakken en die zelfstandig willen oplossen. Je werkt onder leiding van een hoofdtechnieker die de planning bepaalt. Jij kan je ding doen en wordt daarbij ondersteund waar nodig. Je kan je uitleven op de kleine split-units of de sprong naar het grotere werk wagen. Voor ieder wat wils!

Lees verder
Industrieel elektricien HVAC

Ben jij klaar om de handen uit de mouwen te steken en in team volledige HVAC-installaties te voorzien van alle elektrische en regeltechnische voorzieningen? Word je er helemaal warm van een technische installatie in te regelen en op te starten? Dan vind je bij ons de geknipte job! Bij Gezel voeren we alle elektrische en regeltechnische werkzaamheden aan onze installaties zelf uit. Door het HVAC-bord te plaatsen, kabels te trekken naar de juiste componenten en dit alles correct aan te sluiten, kan jij de gehele installatie tot leven brengen. Je werkt het plaatje af door de installatie correct in te regelen.

Lees verder
Servicetechnieker Acar

Een klant kan na het bouwen van een installatie nog steeds op ons rekenen voor het onderhoud of de herstelling van z’n installatie. Voor onze

Lees verder

Past Gezel bij jou?

Ontdek het via Company Match!

Check het nu!
Gezel - Goed Geregeld

Verwarming

We specialiseren ons in het ontwerpen en installeren van stookplaatsen op maat. Verwarming gebeurt via onder andere radiatoren, vloerverwarming, stralingspanelen en koel- en verwarmingsplafonds.

Koeling

We plaatsen middelgrote en grote luchtgroepen in industriële gebouwen, kantoorgebouwen, scholen... enz. Als koeltechnieker zorg je bij Gezel voor koeling en verwarming via o.a. splitunits en ventilo's.

Ventilatie

Al jaren plaatsen we middelgrote en grote luchtgroepen voor zowel industriële toepassingen en kantoren als in scholen en ziekenhuizen. Ook particuliere woningen worden steeds beter geïsoleerd, waardoor ventilatie ook daar een oplossing kan zijn. We ontwerpen de meest duurzame oplossing op maat.

Gezel Service

Verwarming, koeling, ventilatie,... bij al die installaties, groot én klein, is regelmatig onderhoud natuurlijk onontbeerlijk. Onze eigen in house Gezel Service dienst engageert zich met zowel onderhoud als depannage zodat onze klanten niet voor onaangename verrassingen komen te staan.
Gezel - Goed Geregeld

Het Gezel team staat voor hedendaags en duurzaam vakmanschap

De HVAC+ sector is uitdagend en constant in ontwikkeling. Omwille van het belang dat wij hechten aan kwaliteitsvol werk is een doorgedreven vakkennis van hedendaagse en energiezuinige technieken een must.

Het team kan dan ook genieten van een gevarieerd opleidingsprogramma. Hier komen onderwerpen als veiligheid (bvb. VCA), beroepskennis (bvb. regeltechnicus, lassen en CERGA) en andere vaardigheden (bvb. hoogtewerker, rijbewijs-C) aan bod.

Wij hechten ook steeds veel belang aan het inzetten op de nieuwste en meest energie-vriendelijke technieken in onze realisaties. Ons team gaat op alle vlakken zo duurzaam mogelijk te werk.

Meer over onze aanpak

Benieuwd wie onze klanten zijn?

We tonen jou met trots enkele projecten.

Bekijk onze referenties
nv Gezel
Beukenstraat 160
9255 Buggenhout
Maatschappelijke zetel
Beukenstraat 160
9255 Buggenhout

Belfius BE29 7755 9583 6564
BNP BE88 2930 5206 8241
KBC BE81 7372 2119 6924
© Gezel 2021 | website by Appeel.io