Logo Gezel - Goed Geregeld - Jouw totaalpartner in HVAC+

Werken bij Gezel

expert in HVAC+ technieken en oplossingen

 

We zijn een totaalpartner voor onze klanten op vlak van verwarming, koeling, ventilatie en onderhoud. Als Buggenhoutse KMO met vijftig jaar ervaring zijn we dé referentie voor HVAC in de driehoek Brussel-Antwerpen-Gent. Ons fantastisch team van 46 vakmensen is gespecialiseerd in het ontwerp en de uitvoering van duurzame, hedendaagse en energiezuinige oplossingen op maat voor de industriële, openbare én particuliere sector.

 

Gezel - Goed Geregeld - Jouw totaalpartner in HVAC+
Icoon verwarming

Verwarming

Icoon koeling

Koeling

Icoon ventilatie

Ventilatie

Icoon Onderhoud

Gezel Service

Icoon verwarming

Verwarming

We specialiseren ons in het ontwerpen en installeren van stookplaatsen op maat. Verwarming gebeurt via onder andere radiatoren, vloerverwarming, stralingspanelen en koel- en verwarmingsplafonds.

Icoon koeling

Koeling

We plaatsen middelgrote en grote luchtgroepen in industriële gebouwen, kantoorgebouwen, scholen... enz. Als koeltechnieker zorg je bij Gezel voor koeling en verwarming via o.a. splitunits en ventilo's.

Icoon ventilatie

Ventilatie

Al jaren plaatsen we middelgrote en grote luchtgroepen voor zowel industriële toepassingen en kantoren als in scholen en ziekenhuizen. Ook particuliere woningen worden steeds beter geïsoleerd, waardoor ventilatie ook daar een oplossing kan zijn. We ontwerpen de meest duurzame oplossing op maat.

Icoon Onderhoud

Gezel Service

Verwarming, koeling, ventilatie,... bij al die installaties, groot én klein, is regelmatig onderhoud natuurlijk onontbeerlijk. Onze eigen in house Gezel Service dienst engageert zich met zowel onderhoud als depannage zodat onze klanten niet voor onaangename verrassingen komen te staan.

Goed geregeld door Vincent

Het Gezel team staat voor hedendaags en duurzaam vakmanschap

De HVAC+ sector is uitdagend en constant in ontwikkeling. Omwille van het belang dat wij hechten aan kwaliteitsvol werk is een doorgedreven vakkennis van hedendaagse en energiezuinige technieken een must.

Het team kan dan ook genieten van een gevarieerd opleidingsprogramma. Hier komen onderwerpen als veiligheid (bvb. VCA), beroepskennis (bvb. regeltechnicus, lassen en CERGA) en andere vaardigheden (bvb. hoogtewerker, rijbewijs-C) aan bod.

Wij hechten ook steeds veel belang aan het inzetten op de nieuwste en meest energie-vriendelijke technieken in onze realisaties. Ons team gaat op alle vlakken zo duurzaam mogelijk te werk.

bekijk onze vacatures

expert in HVAC+ technieken en oplossingen

Goed geregeld door Vincent

Monteur technische en sanitaire installaties

Installeer technische en sanitaire installaties

Lees verder
calculator

Ingenieur ontwerp en calculatie

Kunnen we op jou rekenen?

Lees verder
projectleider in HVAC sector

Projectleider HVAC

Ben jij onze witte helm?

Lees verder
Gezel - Goed Geregeld - Vacatures - Ploegbaas

Ploegchef

Stuur een team aan op de werf

Lees verder
HVAC technieker

HVAC technieker

Maak installaties gebruiksklaar, los storingen op en regel het onderhoud

Lees verder

Benieuwd wie onze klanten zijn?

We tonen jou met trots enkele projecten.